Moş Crăciun e în drum spre tine!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

   În curând vine Anul Nou. Fiecare trebuie să simtă magia sărbătorilor de iarnă, să simtă fiorii dulci ai aşteptării Moşului. E cea mai frumoasă perioadă a anului, în special pentru copii. Timpul în care minunile își fac loc în sufletele lor, se simt iubiți şi alintați. Din nefericire nu toți sunt atât de răsfățați. Sunt sute, poate chiar mii de case în care magia sărbătorilor nu-și va face simțită prezența, zeci de copii la care Moş Crăciun nu vine de ani buni.

   Chiar dacă deocamdată nu pot să vin în Moldova, asta nu mă opreşte să ajut oamenii. Am decis să îl trimit pe Moş Crăciun la copii trişti şi împovăraţi de amarul vieţii şi așteptă ghemuiți la ferestre.

    Am început pelerinajul prin ţară, iar prima destinaţie a Moşului meu este familia Severin din Străşeni. Moş Crăciun a mers să-i dăruiască Gabrielei jucării şi 10 mii de dolari. Fetiţa şi-a pierdut auzul, după ce a suferit de meningită. Acum îşi doreşte foarte mult să audă, iar pentru asta are nevoie de un implant, şi sunt sigur că va reuşi.

I-am arătat lui Moş Crăciun şi drumul spre alte case care adăpostesc suflete triste, iar în curând va ajunge la următoarea destinaţie…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Renato Usatîi

Renato Usatîi

M-am născut pe 4 noiembrie 1978 în or. Făleşti, Republica Moldova; Am absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universităţii de Stat din Bălţi „Alecu Russo”, or. Bălţi, Republica Moldova; 2000-2001 – supervizor la Aeroportul Internațional Chișinău, R...

Ultimele articole