Miss Moldova fără proba inteligenţei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Veronica Popovici, Miss Moldova 2011

Miss Moldova este un concurs care pare să nu aibă nici un impact real asupra publicului din ţară. La fel ca şi în anii precedenţi, televiziunile şi portalurile de ştiri anunţă invingătoarea în ziua finalei şi cu aceasta povestea ia sfârşit. Cu siguranţă Miss-Facebook, care se anunţa a fi o competiţie neînsemnată, a fost mai bine organizat, s-a vorbit mai mult despre participante, au existat mai multe etape prin care acestea trebuiau să treacă, şi foarte important, a fost antrenat şi publicul.

Organizatorii Miss Moldova au decis ca şi în acest an să nu existe o probă a inteligenţei. Deci doar defilări plictisitoare şi dezbrăcarea participantelor. Poate aceştia s-au consolat cu ideea ca nu avem nici o şansă la Miss World care de fapt reprezintă o bună oportunitatea de a ne brăndui ţara la cel mai înalt nivel, poate chiar mai tare ca în cazul Eurovisionului. Proba inteligenţei este una obligatorie în majoritatea ţărilor pentru că testează capacităţile concurentelor şi le pregăteşte pentru bătălia internaţională. Evident că doar la noi e ca la „neoameni”. Oare nu putem organiza un concurs ca la carte, pentru ca să nu existe dubii privind victoria participantelor? Daţi şi voi acestor fete să alcătuiască măcar o compunere să vedem dacă pot scrie. Pînă toate acestea se vor întîmpla, Miss-Moldova va râmâne un concurs al busturilor mari şi al inteligenţei reduse.

Şi apropo, de ce site-ul Miss Moldova se deschide în rusă şi nu în română?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii