Martorii lui Năstase continuă să atace Privesc.eu!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PPPDA, PAS, Nastase, Cusnir, Maia Sandu, Privesc.ru.

  Recent, Andrei Năstase a criticat dur serviciul de livestreaming Privesc.eu. Năstase s-a arătat deranjat de faptul că cei de la privesc nu i-au transmis live protestul său, de pe 24 iulie, din fața Primăriei Chișinău. Ca urmare, s-a aflat că Năstase a anunțat pe cei de la Privesc despre eveniment la ora 1 noaptea, cu câteva ore de eveniment, deci era și evident că nimeni înafară de slugile de la JurnalTV nu va alerga pentru a retransmite protestul.

După acest caz, se pare că Năstase și martorii săi nu s-au liniștit și continuă să atace un serviciu care lucrează cinstit contra-plată, chiar dacă a făcut voluntariat pentru PAS și DA.  De această dată este vorba de Valentina Cușnir, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales în Legislatura 2005-2009 pe listele Partidului Popular Creștin Democrat. Chiar dacă ZDG-ul lui Filat spunea prin 2010 că Cușnir este o militantă permamentă pentru justiţie şi adevăr, se pare că realitatea arată altfel.
Într-o postare de pe facebook, Valentina Cușnir a atacat direct pe cei de la Privesc, fără ca să menționeze faptul că Privesc.Eu nu este mass-media, ci un serviciu de livestreaming, respectiv fiecare poate să-i angajeze pentru a retransmite un eveniment. O parte din mesajul acestei personalități arăta cam așa: PRESA DE BUZUNAR Privesc.Eu Moldova ! DACĂ V-A PUS SHOR ÎN BUZUNAR, NU AVEȚI DREPTUL SĂ NE VEDEȚI ŞI PE NOI, CEI DIN DIASPORA DIN ITALIA, TOT ÎN ACEL BUZUNAR DE HOȚ !

Valentina Cusnir, Andrei Nastase, PPDA, PAS, Privesc.eu, atac, presa libera
Puțin cunosc despre proiectul Privesc.eu, dar cel mai probabil, în buzunarul cuiva se află fosta subalternă a lui Roșca… N-aș vrea să intru în polemici cu această doamnă din simplu motiv cunoscut – este un zombi a clanului Lucinschi-Țopa-Filat, respectiv orice acțiune sau declarație care nu-i convine lui Năstase, va fi criticată și de ea. Poate că dânsa încă nu are legături cu Cancelaria Cerească, însă sunt sigur că nu e departe, iar atacurile asupra celor de la Privesc.eu demonstrează asta. Încă o dovadă a acestui fapt sunt și mulțumirile celor de la PAS către cei de la Privesc, pentru operativitatea și sprijinul pe care l-a oferit de fiecare dată când a fost nevoie…

P.S. Eu totuși cred că Nastase și martorii săi doresc ca toată presa din țară să fie un fel de Jurnal al nănașului.
P.P.S. Aștept ca să reacționeze și ONG-urile media: Asociaţia Presei Independente, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Investigaţii Jurnalistice, Asociaţia Presei Electronice, Asociația Reporteri de Investigație și Securitate Editorială, Asociaţia Telejurnaliştilor Independenţi, Comitetul pentru Libertatea Presei, Centrul ”Acces-info etc.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole