Maria Ciobanu de la PLDM (sau deja Platforma DA) va candida pentru funcția de deputat la alegerile din toamnă pe circumscripția trollilor!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Maria Ciobanu, Vlad Filat, PLDM, Troll, parlament, deputat, transfug,

Există în Parlamentul Republicii Moldova o fostă profesoară, Maria Ciobanu, care în timp s-a transformat într-un troll agresiv. Nu știu de ce unii deputați, fie ei și din opoziție, consideră că sunt plătiți din banii noștri doar pentru a ne arăta nouă, muritorilor de rând, ce haine noi și-au mai cumpărat și pentru a sta ca trântorii pe facebook și a comenta.

Ca să fie clar, nu sunt tocmai persoana care să aprecieze traseismul politic, dar mai mult decât asta urăsc fățarnicii mincinoși. După ce Maria Ciobanu l-a criticat pe actualul primar de Nisporeni, de ce a trecut de la PL la PDM, am întrebat-o într-un articol pe blog, cum vede dânsa propriul traseism politic. Pentru cei care nu cunosc, Maria Ciobanu și-a început cariera politică în PSL. Ulterior, acest partid a fuzionat cu PDM, tot pe atunci de la PDM a plecat Vlad Filat, iar Maria Ciobanu împreună cu cel care acum e închis la penetenciarul 13. A ajuns deputat în Parlamentul Republicii Moldova și s-a ocupat cu trollingul, iar acum, când a văzut că PLDM e mort, politic vorbind, Maria Ciobanu a început a-l susține pe Andrei Năstase, noul Filat al politicii moldovenești.

Maria Ciobanu nici nu s-a obosit măcar să inventeze alt discurs atunci când și-a băgat limba adând între fesele lui Năstase în cadrul evenimentului de lansare a programului electoral… a fost același ca în cadrul unui Congres al PLDM, când acest troll cu imunitate parlamentară spunea că unica salvare e Vlad Filat.

Desigur că am rămas flatat să aflu că articolele mele sunt citite chiar și de trollii cu imunitate parlamentară. Mi-am dat seama de acest lucru după ce un prieten mi-a zis că Maria Ciobanu mi-a dedicat o postare pe facebook. Ce să zic, un comentariu al unui troll agresiv, obișnuit să atace persoana, nu ideea, care se interesează cu cât sunt plătit ca să-mi expun opinia. Ei bine, eu credeam că libertatea la exprimare este un drept garantat de Constituție, iar un deputat pretins pro-european ar trebui să mă susțină în acest sens.

Alta e că pe doamna troll s-a arătat deranjată mai mult de niște vorbe care circulă prin târg, precum că ar fi într-o idilă cu deputatul Tudor Deliu. E așa ori nu, vom afla mai târziu, nu asta mă interesează pe mine sau pe voi. Dar dacă doamna troll a reacționat la acest zvon, posibil că o fi ceva, după cum știm, nu iese niciodată fum fără foc.

Pe final vreau să-i urez succes doamnei troll cu imunitate parlamentară și mai multă inspirație. Și atunci când îi acuză pe cineva de traseism politic, să nu uite că dânsa este un exemplu viu în acest sens.

P.S. Cel mai mult mi-aș dori să-i văd fața care și așa-i mereu înăcrită când va citi acest articol. Nu sunt rău! Doar i-am răspuns cu aceeași monedă. 🙂
P.P.S. Mesajele doamnei Ciobanu de la ora 05:07 mă pun pe gânduri.

P.P.P.S. #Pace

Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole