Liceenii promovează identitatea națională

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dacă ești licean în municipiul Chișinău, dacă înțelegi că viitorul aparține celor puternici intelectual, dacă realizezi că poți supraviețui în viața reală doar având abilități practice, dacă vrei un viitor mai bun pentru Țară – locul tău este printre noi. Aplică doar dacă te regăsești în rândurile de mai jos. Îți vom oferi un portret robot al membrilor noștri, pentru ca tu să înțelegi cine suntem.

Orice Tânăr al Moldovei știe ce are de făcut, dar mai important decât acest aspect: înțelege de ce activează și cum va ajunge acolo unde își dorește. Motivele lui sunt intrinseci, se găsesc în interiorul lui și nu pot fi supuse dezbaterii. Motivația lui nu e o chestiune de formă, e de fond. De aici izvorăște forța lui individuală și forța noastră de grup.

Membrii noștri sunt tineri din diverse medii, însă datorită faptului că acțiunile noastre impun integritate și dedicare, suntem modele de comportament în orice grup din care facem parte. Formată doar din oameni valoroși, echipa noastră e o familie puternică, un exemplu de coeziune și unitate pentru orice echipaj care vrea să ajungă cu bine la destinație.

În timp ce luptăm pentru progres social; zi de zi, devenim și noi mai buni în tot ceea ce facem. Ne profesionalizăm și îndeplinim orice sarcină conștiincios, până vom ajunge să atingem desăvârșirea în muncă și-n orice ne propunem.

Noi ne ținem întotdeauna promisiunile. Fără excepție. Încrederea e cel mai important lucru pe care avem să îl oferim persoanelor, entităților cu care interacționăm. În momentul în care ne asumăm o responsabilitate, o ducem până la capăt, indiferent de orice.

Suntem orientați pe rezultat. Obiectivele asumate constituie ținte certe pe care le vom atinge. Activitatea nostră presupune muncă treptată, pas cu pas. Indiferent de obstacolele întâlnite în cale și de inevitabilele devieri temporare, toți pașii vor fi făcuți pentru a realiza ce ne propunem.

Pentru tine, suntem niște tineri. Arătăm ca oricare alții. Ne vezi pe stradă în Chișinău. Aparent, nu ne deosebim cu nimic în mulțime. La o privire mai atentă, poate să îți atragă atenția brățara noastră tricolor sau tricourile specifice Mișcării. Și atunci îți trezim curiozitatea. Vrei să ne cunoști. Afli că aparținem unui grup special. Avem mulți băieți isteți și fete frumoase în rândurile noastre, împărtășim o viziune comună, desfășurăm campanii, ne distrăm împreuna și, cel mai important, avem o Cauză pentru care luptăm. Ți se pare interesant. Vrei să ne cunoști mai bine. Cu timpul, sesizezi că suntem unicul grup organizat de oameni din R. Moldova care a înțeles că schimbarea nu trebuie așteptată de la politicieni sau din exterior. Schimbarea vine din interior și, în orice societate, marile revoluții sunt făcute de tineri. Noi identficăm problema și o rezovăm. Cu această atitudine, devenim o forță care mișcă lucrurile din loc.

Completează formularul de adeziune.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Iulian Gramațki

Iulian Gramațki

Doctorand în economie la Goethe Universität Frankfurt; licențiat în Administrare de Business și Științe Politice la Saint Louis University Madrid; membru al Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și al Platformei Civice „Acțiunea 2012”. Cunoști...

Ultimele articole