Lansarea Campaniei ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor” în raionul Ialoveni!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Inspectoratul de Poliție Ialoveni a organizat lansarea  Campaniei ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, care este inițiată de Inspectoratul General al Poliției și dedicată în totalitate siguranței copiilor !

Șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, domnul Pavel Damaschin, împreună cu Președintele Consiliului Raional Ialoveni, domnul Llilian Carmanu și reprezentanții instituțiilor de învățământ din raion au participat la lasarea Campaniei ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.
În cadrul evenimentului, conducerea IP Ialoveni au adus la cunoştinţă importanţa implementării mecanismului de intervenţie a angajaţilor Poliţiei în situaţie de risc şi a contactului psihologic cu copiii.

Copiii implicați în situații ce necesită intervenția Poliției va primi o 🐻 jucărie moale, cu scopul de a-i îmbunătăți, cel puțin pe moment, starea psihologică în care se află.

În fiecare mașină  de poliție vor fi jucării de pluș, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență.

Poliția Națională mizează pe încrederea, aprecierea și implicarea societății civile. Acesta este un proiect social lansat de Poliție, dar care mizează pe donație și suport din exterior.

Fiecare cetățean poate susține  Campania ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, iar prin implicare vom putea contribui la crearea unui viitor mai sigur pentru fiecare copil din Republica Moldova.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii