Justificarea Holocaustului

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De către evrei…

Conform discursului unui evreu, ţinut în 1961, anume evreii au fost iniţiatorii conflagraţiilor mondiale din secolul XX. De fapt, evreii se fac vinovaţi de un şir de rezultate negative în Europa.

Primul, şi poate cel mai important, este pierderea Primului Război Mondial de către Germania. În discursul său, evreul Freedman recunoaşte că anume evreii au fost cei care au adus SUA de partea Marii Britanii şi Franţei, iar drept urmare, balanţa victoriei s-a înclinat de partea Antantei. Ca urmare, germanii au pus eşecul în cârca evreilor, iar de aici s-a început exterminarea acestora.

Faptul că evreii aveau un statut privilegiat în Germania, deţineau mari bănci, linii maritime, centre industriale, etc., a constituit un act de „rea credinţă” a acestora în distrugerea Germaniei. În plus, după ce revoluţia din 1905 din Rusia eşuase, evreii se adăpostiseră în Germania, iar bunătatea nemţilor a fost răsplătită cu o trădare.

Aşa că, antievreismul german nu a avut ca bază resentimente religioase, ci strict politice şi economice. Au urmat acţiuni împotriva evreilor, organizându-se o discriminare globală. Practic, evreii au fost îndepărtaţi din toate structurile nivelurilor sociale.

Evreii au răspuns printr-un boicot economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat Made in Germany.

Ce-a urmat, ştim cu toţii – Holocaustul…

P.S. În prezent, evreii încearcă dezintegrarea SUA?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole