Informare corectă cu privire la activitatea poliției din Republica Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În perioada 6  – 7 octombrie s-a desfășurat a IV-a ediție din cadrul Campaniei “Din culisele Poliţiei”!
În cadrul campaniei 100 de tineri din localitățile din apropierea municipiului Chișinău au avut parte de informare corectă despre  Poliția din Republica Moldova!

În cadrul Campaniei “Din culisele Poliţiei” nu a existat nici-o barieră între tineri și poliție, iar toți tinerii au avut frîu liber pentru a adresa întrebări și a primi răspunsuri clare .

Organizatorii Campaniei “Din culisele Poliţiei” :
➡️ au adus exemple bine argumentate privind activitatea polițienească;
➡️ au prezentat cele mai relevante realizări;
➡️ au identificat situații unde mai au de lucrat  cetăţenii împreună cu poliţia;
➡️ și-au propus împreună cu tinerii, inițiative pentru un viitor mai sigur!


Prin activități interactive tinerii au creat o relație de prietenie cu poliția și s-au convins că Poliția din Republica Moldova este un prieten al societății!După multe prezentări cu informații utile, tinerii au avut parte și de relaxare, cu un program militar-patriotic au venit angajații și cursanții Academiei Ștefan  cel Mare, a fost aprins rugul și scrise multe gînduri pe hîrtie, iar la final tinerii au avut parte de un concert surpriză prin prezența interpretului Guz, care a făcut o atmosferă frumoasă!

A doua zi tinerii au avut parte de prezentări practice :
✔️ Activitatea serviciilor Poiției de Patrulare;
✔️ Activitatea serviciilor criminalistice;
✔️ Activitatea serviciilor Poliției Speciale.

Опубликовано Ульяной Палий Воскресенье, 7 октября 2018 г.

Опубликовано Daniel Mazepa Воскресенье, 7 октября 2018 г.

Опубликовано Ульяной Палий Воскресенье, 7 октября 2018 г.

La final fiecare tînăr a făcut cunoștință cu procedura de angajare în Poliție, ceea ce a trezit un interes mare printre tineri!

În aceste două zile pline de informații și surprize, cei 100 de tineri și poliția au devenit o familie, o familie în care fiecare este auzit, respectat și apreciat!Inițiatorul Campaniei “Din culisele Poliţiei” este șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, domnul Gheorghe Cavcaliuc, iar scopul campaniei este generarea în societate a opiniei corecte despre Poliția Națională!
#Respect_Onoare_Demnitate!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii