În URSS nu exista sex, în Moldova nu există dragoste!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De câte ori pe zi spuneți „Te iubesc”? Niciodată sau foarte rar? Vă felicităm, bine faceți!

După ce Moldova a fost pusă repetat în topurile țărilor care beau cel mai mult și a populației care se micșorează cel mai repede, acum Organizația Mondială a Sănătății ne explică și de ce.

Dragostea e oficial o boală, pusă în aceeași categorie cu alcoolismul, drogurile sau jocurile de noroc. Este identificată în codul internațional cu F36.9, iar din simptomele acesti boli fac parte: insomniile, durerile de cap, actele impulsive și negândite, mania față de o persoană, schimbările bruște ale dispoziției.

Să fim Sănătoși!

Moldova e sănătoasă, iar moldovenii nu iubesc. Am fost învățați să nu iubim. Conform Barometrului de Opinie Publică, moldovenii nu sunt deloc toleranți, deci, iarăși, nu iubesc. Majoritatea sunt împotriva sărbătorii de Valentines Day, se împușcă ziua în localuri, scriu petiții pentru a nu construi centre pentru copii cu dizabilități sau își lasă soții și copii și pleacă în țări străine.

Toastul preferat al persoanelor din Estul Europei e: Să fim sănătoși! Noi am luat-o în sensul direct al cuvântului. Moldovenii sunt foarte raționali și gândesc material. Acest lucru a fost observat și de străinii care vin în Moldova ca să învețe medicina. Un număr mai mare de străini decât la Universitatea de Medicină Nicolae Testemițeanu, la alte facultăți și universități din Moldova nu putem întâlni.

Moldova e o țară care tratează dragostea și o face să dispară. Religia ortodoxă are ca principiu dragostea. Iar faptul că majoritatea sunt ortodocși declarați și se duc la biserică doar de Crăciun și de Paște, demonstrează încă o dată că Moldova, în premieră, a găsit remediul contra dragostei.

Despre cele 4 manifestări ale bolii citiți pe Bloguvern și de asemenea mai aveți timp să vedeți Ghidul în caz de Sfârșitul lumii.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii