Iar la policlinică!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am fost dimineață la policlinica nr.1 (așa zisa ”etalon”), de pe 31 August.

Am trecut terapeutul de la 8.00 cu speranța că pe la 9.00 deja sa fiu la locul de muncă, însă am avut nenorocul ca acesta să-mi prescrie niște iniecții, care trebuiau luate de urgență.

Îmi dădu și îndreptare în sala de proceduri a clinicii. Acolo, de altfel ca în orice clinică de dimineață se efectuează colectarea sângelui, am ocupat rând, am așteptat cuminte să-mi vină rândul și intru:

-Bună ziua! Mă numesc Ana, am nevoie de o injecție după rețeta terapeutului X. de urgență.

(erau 2 doamne în încăpere, una s-ar părea că totuși colectează sânge, iar cealaltă scria ceva într-un catalog, parcă am vorbit cu pereții, am mai repetat întrebarea) la care mi sa răspuns destul de tăios:

-Dvs. nu vedeți că se colectează sânge? Nu pot opri eu procesul de colectare pentru iniecția voastră, veniți la ora 11:00 în sala de alături!

Am ieșit cuminte în coridor, am așteptat să treacă toți cei care au venit la colectarea sîngelui, după care iarăși intru:

-Vă rog frumos să-mi faceți iniecția, întrucât e antibiotic și se ia la oră fixă, dvs. trebuie să știți mai bine decât mine asta, nu?

M-a străpuns o privire de himeră:

-Intrați că se face curent!

Am intrat, mi s-a spus să aștept în sala a doua până se eliberează cineva, aproximativ în 20 de minute au terminat vorba cele două surori medicale, după care am avut parte de iniecția mult dorită de sănătate.

A mai scris și Mariana Ciobanu ceva despre polița de asigurare.

P.S.: În policlinică sunt 2 cabinete pentru proceduri, dintre care unul activează între orele 07:30 – 10:30, iar celălalt de la 11:00 – 17:00, și nu este nicăieri indicat că dimineața se face doar colectarea sângelui.

Concluziile și le face fiecare singur pentru el.

Un articol din partea casei Thoughts of a woman.

P.S.: Mersi de sugestii referitor la limba română cc (poet, sheepripper).

Comentarii

Anna Antonoff

Anna Antonoff

Născută în Republica Moldova - țara paradoxului. Sunt o personalitate în evoluţie continuă, care caută mereu ceva nou, ceva interesant pentru sine și pentru cei ce mă cunosc. Un motto al vieţii pentru mine este: Gândul se materializează, iar ă...

Ultimele articole