Iadul Republica Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

M-am născut în iad. Iar acest iad poartă numele de Republica Moldova.

De trei decenii locuiesc aici. Şi am obosit. Cohorta de demoni ce conduce acest infern, mi-a făcut viaţa insuportabilă. La fel de insuportabilă este şi viaţa altor câteva milioane de trăitori ai acestui ţinut al întunericului.

Cine poate, fuge de aici, cine nu, mai speră că într-o zi îi va reuşi s-o facă.

În timp ce mulţi dintre noi încearcă să evadeze din acest hău, demonii ce ne conduc, mănâncă, beau şi rânjesc satisfăcuţi la gloată…

Să trăieşti în acest ţinut, te costă foarte scump. Să mori, este la fel de scump, pentru că şi preoţii au împrumutat unele dintre metehnele diavoleşti şi nu te îngroapă până nu li se bagă în buzunar… parale.

Suntem conduşi de patru demoni ce poartă acelaşi nume. Unul este mai mare peste Biserică. Iar ceilalţi trei sunt mai mari peste partide, bănci, televiziuni şi peste… sufletele noastre.

De rând cu ei suntem conduşi de mulţi alţi drăcuşori infiltraţi în toate structurile de conducere ale acestui lupanar satanic.

Întrucât ei nu mai pleacă, nici de bună voie, nici cu forţa de la putere, am decis eu să plec.

Definitiv.

Sper să fiu de mai mult folos fraţilor de suferinţă de acolo, de departe, decât să le stau alături şi să nu am nicio posibilitate de a-i ajuta.

Adio, Iadule!

Pe curând, sărmanii de voi, cetăţeni ai acestui infern.

Voi încerca să vă trimit, de peste ocean, câte o bucată de pâine şi câte o cană de apă să nu pieriţi cu zile, în timp ce demonii de la guvernare mănâncă bunătăţuri şi fură miliarde de prin bănci şi din buzunarele voastre.

Comentarii