Guvernul Moldovei mutat pentru o zi în Cehia

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La 29 noiembrie Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă a avut o zi extra-plină.

Au co-organizat Forumul Ceh-Moldovenesc de Business, la care peste 30 de companii din Moldova (din diverse domenii de activitate) s-au întâlnit cu peste 40 de companii cehe în scopul de a face schimb de experiență, contacte noi și de a discuta posibilitatea de cooperare internațională. Deși forumul a început încă dimineața, pe la orele 8 seara unii dintre businessmani mai erau încă la întrevederi. Și sper foarte mult că zilele acestea ei se vor întoarce acasă cu ceva palpabil: dacă nu cooperări puse pe hârtie, cel puțin idei și entuziasm.

Apoi, delegația venită din Moldova, în frunte cu prim-ministrul Vlad Filat, a mers la Guvernul Cehiei unde s-au semnat 3 acorduri de cooperare în domeniul sănătății, agriculturii și protecției sociale.

Și partea cea mai interesantă, cel puțin pentru tinerii moldoveni din Praga, a avut loc seara. La orele 18.00 delegația din Moldova s-a întâlnit cu diaspora moldovenească.

[…]

continuare pe blogul meu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii