gala premiilor „moldova eco-energetică”, ediția 2014

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am avut deosebita plăcere să merg aseară la Gala Premiilor „Moldova Eco-Energetică”, ediția 2014. În cadrul acesteia au fost premiate cele mai notabile proiecte din domeniul eficienţii energetice şi valorificării surselor de energie regenerabilă.

Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” și este organizat de Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică cu susţinerea proiectului UE-PNUD Moldova „Energie şi Biomasă”.

La Gala a participat multă lume, printre care oficiali de la noi și ai Uniunii Europene, ambasadori, oameni de cultură. De asemenea, invitații au avut parte și de un minunat concert susținut de orchestra „Tharmis” … băieții chiar sunt talentați.

În acest an, au fost premiați 20 de companii, instituții publice, ONG-uri și persoane fizice. Acestora li s-a oferit trofee și premii bănești în valoare de… (continuare)

Comentarii