FRICA lui Bandiţchi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După mai multe săptămâni la rând în care s-a ascuns prin diferite vizuini (deplasări, mai mult sau mai puţin oficiale), ieri şeful Vămilor Tudor Baliţchi s-a reîntors în ţară. Nu cu Ferrari-ul, dar cu… avionul!

În toată perioada de după arestarea lui Vicol până ieri, Ferrari Bandiţchi s-a aflat mai mult în afara ţării decât în ţară. Respectiv, a fost observat mai mult peste hotare, în ipostaze relaxante şi pe la evenimente mondene dosite de ochii lumii (de tipul aniversării lui Shor), decât la locul de muncă de la Columna 30.

Un pasager care a zburat ieri în acelaşi avion cu Bandiţchi mi-a zis că generalul nu arăta chiar în formă după perioada de… exil îndelungat. Să fi fost de vină băutura? Sau… FRICA?

Oare ce l-ar fi speriat atât de tare? Oare de ce se TEME Bandiţchi???

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole