EXCLUSIV! „Uăi, Vanea!”, sau naveta comisarilor verzi pe banii prostimii (FOTO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Comisarul  interimar al raionului Orhei Ion Chicu, rudă cu vicepreşedintele Parlamentului şi al PLDM Liliana Palihovici îşi poate permite din salariu naveta zilnică tur-retur Stăuceni-Orhei?! Normal că DA! Doar nu cheltuie banii proprii, din salariul pe care-l au şi ceilalţi „menţi”, muritori de rând!

Şi dacă cei de la Poliţia Rutieră îşi fac singuri bani de benzină pentru patrulări şi alte misiuni de serviciu (şoferii ştiu şi cum), comisarul verde de la Orhei cheltuie fără pic de jenă banii publici, deplasându-se în fiecare zi de la domciliu la serviciu şi invers cu automobilul de serviciu (!!!) şi benzina statului, încălcând astfel grav norma legală, dar şi… bunul simţ!

Culmea, automobilul comisariatului de politie  de model Chevrolet, cu numerele de înmatriculare MAI 5000 este surprins deseori pe traseul Orhei-Chişinău purtând numere de înmatriculare… false, C GM 164 (vezi foto), eliberate pentru un alt automobil, de model Volkswagen Transporter.

Foarte INTERESANT, nu?! Va porni oare o investigaţie de serviciu MAI-ul, dacă nu o cauză penală, pe faptul abuzului de serviciu admis repetat de către comisarul interimar de Orhei, aşa cum prevede legea, sau…? Domnule Recean, nu vă stresaţi! Întrebarea a fost una… retorică! Ştiu că tipul are… „rasslablenie”! 😉

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole