EXCLUSIV! Reglări de conturi în „brigada” lui Bandiţchi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Îmi pare foarte rău s-o spun şi inclusiv s-o scriu: NU MĂ MIRĂ incidentul de azi dimineaţă cu implicarea şefului direcţiei Securitate internă a Vămii!

Nu mă miră pentru că nu este primul caz! Simptomele au început mai de demult. În zadar credeaţi că eu visez avioane când Vă zic că Vama moldovenească a ajuns pe mâna unei GRUPĂRI CRIMINALE! Amintiţi-vă de cazul atacului dubios din ianuarie curent asupra directorului departamentului Aplicarea legii al Vămii, Iurie Ceban, acesta refuzând să colaboreze cu ancheta pentru a fi elucidaţi autorii, dar şi cei care au comandat atacul!

Amintiţi-vă şi de recentul caz cu Vasile Mîţa, vameş apropiat al lui Bandiţchi care a agresat un cetăţean fiind în stare de ebrietate în TIMPUL SERVICIULUI, la volanul maşinii de SERVICIU, având sub covoraşul maşinii o ARMĂ DE FOC, fără a avea şi un permis de posesie pentru această armă!

Incidentul de azi cu implicarea lui Victor Pîrţac, şeful direcţiei Securitate internă a Serviciului Vamal, apropiat al lui Vladlen Stadler (alias Kirdyk), una din persoanele „din umba” lui Bandiţchi (alias Valet), care este şi cumnatul lui Marcel Pulbere (alias Murka), fost coleg de grupă la facultate cu generalul de la Vamă.  Victima atentatului de azi este apropos „prin coincidenţă” şi fratele şefului secţiei Contrabandă a direcţiei Investigarea fraudelor a M.A.I. Timofei Pîrţac! Pîrţac este cunoscut în Vamă drept „haiducul” pus să stoarcă bani din operatorii economici şi vameşii din posturi, pentru „necesităţile şefilor”! Deţine în prezent cetăţenia Republicii Moldova şi a… Elveţiei, unde şi se află în prezent familia lui! Nu mă mai miră nici „coincidenţele” astea! Şi nici păienjenişul bandiţilor lui… Bandiţchi!

Nu mă miră şi pentru că soarta a vrut să cunosc mai multe detalii despre stilul şi practicile acestei GRUPĂRI CRIMINALE… Şi nu din auzite! Pentru că nu mă mir… mă şi tem că… MAI URMEAZĂ!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole