Eveniment motivaţional despre carieră, curaj, putere, realizări şi familie, alături de modele autentice din R. Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Proiectul ”Suflet de Femei” continuă seria de workshop-uri destinate femeilor care vor să se reinventeze! De această dată, patru domni cu personalitate, bărbaţi de succes:

Igor DODON – deputat în Parlamentul R. Moldova, preşedintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova;

Valeriu STRELEŢ – preşedintele Fracţiunii Liberal–Democrate din Parlamentul R. Moldova;

Sergiu SÂRBU – deputat în Parlamentul R. Moldova;

Iurie POPOVICI – Consulul Onorific al Republicii Slovace în R. Moldova

Vor vorbi în cadrul workshop-ului “Secretele bărbaţilor de succes!” despre carieră şi succes, încredere în sine şi secrete ale comunicarii, despre echilibrul dintre viaţa profesională şi personală, despre armonia în relaţiile cu cei din jur şi despre tot ce înseamnă feminitate şi strălucire prin ochii plini de isteţime ale unui bărbat!

De asemenea vom atinge şi multe alte subiecte care influenţează modul în care bărbaţii şi femeile îşi trăiesc viaţa ca, în felul ăsta, să-ţi schimbi atitudinea interioară şi comportamentul şi să fii în acord cu energia ta feminina la întâlnirea cu bărbatul!

Workshop-ul “Secretele bărbaţilor de succes!” va fi moderat de celebrul psiholog Aurelia BALAN-COJOCARU!

În cadrul evenimentului se va organiza o acţiune caritabilă pentru susţinerea unei tinere sa-si continuie studiile la universitate – o poveste tristă despre o tânără studentă, Doinei Zavedei (19 ani), care se vede pusă în situaţia de a abandona facultatea pentru a putea îngriji de mama sa bolnavă şi de cei doi fraţi minori!

Detalii despre acest caz găsiţi:

http://thewoman.md/ajut-o-pe-doina-zavedei-sa-revina-la-facultate-lumea-mea-s-a-prabusit-in-momentul-in-care-am-aflat-ca-mama-are-cancer/

Workshop-ul va avea loc pe 6 august 2013, în Chişinău, la Restaurantul Equator, str. A.Bernardazzi, nr. 56, începând cu ora 18:00. Accesul la eveniment este de 100 lei.

Proiectul “Suflet de Femei” îşi îndreaptă atenţia către femei care vor să se reinventeze, care sunt la început de drum şi care doresc să construiască ceva frumos în viaţă, la cele care vor să se dezvolte sau femei care s-au trezit după o lungă perioadă de timp în care au uitat de ele şi s-au sacrificat pentru altii şi, astfel, cu ajutorul specialiştilor, le ajutăm să se redescopere şi să se reinventeze! Cum? Motivând-o prin a învăţa, a se autoeduca, a citi, a se documenta, a socializa, a avea grijă de ea şi a schimba lucrurile în bine! Pentru că schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.

Evenimentul este organizat cu susţinerea, Lambretta în Moldova, Restaurant Equator. În cadrul evenimentului va avea loc şi o tombolă cu premii!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii