Eu demisia nu mi-o dau că nu am pentru ce!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Sunt conştient de ceea ce vorbesc şi competent!
Aveţi pentru ce, domnule Ministru! Aveţi.
Pentru salarii mizere ai cadrului medical din toate instituţiile. Pentru deficitul artificial de cadre în spitale şi policlinici. Pentru aceea că medicul este nevoit să ia verzişori de la pacienţi şi pentru aceea că pacienţii sunt nevoiţi să dea ca să trăiască mai mult.
Pentru moartea unui copil de 13 ani. Apropo, se zvoneşte că anestezicul administrat copilului, de fapt, este unul inadecvat. Şi despre acest lucru, medicii de la Toma Ciorbă au sesizat Ministerul Sănătăţii, de nenumărate ori, încă înainte de moartea băiatului. Dar Dvs, dle Ministru, aţi luat cea mai bună decizie – de a permite şi în continuare adiminstrarea acestui anestezic.
Şi, în general, dle Ministru ” supra supraaaa febră”, de ce nu aţi recurge la serviciile vreunui specialist în retorică (vă dau un contact, dacă doriţi), pentru evitarea greşelilor Dvs în discurs? Sau poporul care v-a mandatat în funcţie nu merită respect cel puţin, dacă nu şi profesionalism?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii