Eroismul românilor la preţ de 7 RON !

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deseori sunt în trecere prin România atunci cănd fac deplasări spre statele UE sau călătoresc în țara vecină pentru că au locuri absolut incredibile.

Sunt suprins pe alocuri de infrastructura pe care au construit-o în ultimii ani dar în același timp șocat de indiferentă, neglijență statului român.
Recent am vizitat Mausoleul de la Mărăsesti, un loc istoric, o demonstrație de eroism a unei generații care și-a apărat valorile naționale, statul, este echivalentul Stalingradului rusesc, un loc care merită transformat într-un etalon al actualeii generații.

În anul centenarului biletul de intrare este de 7 RON, veceul este inclus în preț. Mă întreb de ce statul român nu-și permite că acest Mausoleu să fie absolut gratuit ???!

De ce nu poate să-și respecte statul oamenii care au luptat în primul război mondial . Oare cei circa 27.000 de soldați români nu merită acest lucru.

La Volgograd (fostul Stalingrad) a fost inăltată o statuie de 50 de m,Kurganul lui Mamai, în memoria celor care și-au dat viață. Astăzi turiști din întreagă lume, depun flori la acest monument gratuit. Accentuez , se face gratuit, că și în multe alte state UE își comemorează eroii meritat.

Mă întreb de ce eroismul român costă 7 RON ?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole