Efectul camerelor video sau Recean iar a eşuat…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Citesc şi nu-mi vine a crede – în capitală creşte numărul accidentelor rutiere.

Cum d-le, parcă au fost instalate camere video, parcă ni s-a promis că numărul accidentelor se va micşora considerabil, parcă ministrul Recean şi-a luat un şir de angajamente?!

Să fi fost iar la nivel declarativ? Nu m-ar mira…

Cert este că în primele 5 luni ale anului curent, s-au înregistrat peste 850 de accidente rutiere, iar 133 de persoane au decedat.

Acum stau şi mă-ntreb – îl mustră (măcar un gram) conştiinţa pe ministrul de interne acest număr? Sau pe şeful său de guvern? Sau pe şeful său de partid?

Puţin probabil…

Într-un final, aş veni cu o idee, inspirată de unii cititori – poate ar trebui de investit în infrastructura şi calitatea drumurilor, nu în camerele de supraveghere şi maşinile Inspectoratului naţional de patrulare?!

Dar, mă rog, Recean are altă părere şi abordare vizavi de viaţa şi integritatea cetăţenilor acestei ţări…

 

P.S. Poate că mita pentru eliberarea permiselor e de vină (din comentariile aceloraşi cititori)?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole