După program VI: Impresionat de ceea ce nu s-a produs

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Avem foarte multe companii de taxi. Avem foarte multe taximetre şi tot atâţia şoferi te taxi. Dar de fiecare dată când vrei să chemi o maşină te confrunţi cu tot atâtea probleme.

Sâmbătă am chemat o maşină de la o companie. A venit un hârb din care ieşea un fum gros. Şoferul fuma. Nu sunt fumător şi la observaţiile mele, adică ale clientului care a solicitat un serviciu şi pe care l-a aşteptat mai mult de un sfert de oră, acesta a reacţionat promt şi cumsecade. Mi-a oferit posibilitatea să mai caut o maşină.

Am apelat la un alt serviciu de taxi. Între timp am încercat să iau legătura cu fostul prestatator de servicii de transport. Înzadar am dat telefoane la administraţia companiei. Nu am găsit pe nimeni. La fel cum nicio maşină nu a mai venit la cel de-al doilea apel. După mai bine de o jumătate de oră de aşteptări, frustrări şi nervi, am luat microbuzul pentru a ajunge acasă.

Nu mă plâng pe situaţie, pur şi simplu sunt impresionat de ceea ce nu s-a produs. Dacă s-ar fi întâmplat vreo minune, nu aş fi observat că trăiesc într-o ţară în care unii îşi fac legea aşa cum vor. Ceilalţi umblă prin instanţe de judecată şi caută înzadar un taxi să meargă la CEDO.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii