După ce a retransmis concertul lui Renato Usatîi, Jurnal TV a vrut să demonstreze că la Bălți au fost mai mulți oameni la concert decât la Chișinău!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deja și concertele organizate de Guvernare au ajuns să fie motiv de dezinformare și manipulare a societății civile. Mai jos puteți vedea cum presa lui Țopa și a lui Platon tranformă un concert de mii de oameni în unul de cateva zeci de oameni. De parcă ar fi o problemă pentru Jurnal TV numărul cetățenilor ce au fost la concertul din PMAN? Sau în abonamentul balabolului de 40 k de euro intră și știri manipulatorii.

Mai mult, în timp ce Jurnal TV (dez)informa oamenii privind numărul celor prezenți în PMAN, transmitea în direct concertul organizat de Renato Usatîi, pe banii lui alde Caramalac, din Bălți. Ei bine, la Bălți au fost sute de mii. Năstase personal i-a numărat.

Iar pentru că ipocrizia nu are măsură, Cheianu, fostul ăsta actor, se oftica pe facebook că iată, de Ziua Independenții, în PMAN cântă artiști ruși, chiar dacă la Jurnal TV la fel, cântau artiștii ruși aduși de balabol.

Evident, în PMAN nu au stat de dimineață până seara târziu, același număr consistent și impresionant de oameni. Dar nu asta contează. Ceea ce contează, pentru oamenii care gândesc, este faptul că neprihănita televiziune țopistă, care cerșește bani de la oameni și-i minte că nu are aproape din ce activa, bțgându-le pe gât mai nou carnețele de peste 300 de lei, a demonstrat că este defapt finanțată din banii murdari ai lui Țopa, Usatîi, Caramalac și alți bandiți fugari.

Nu voi mai apela la ONG-urile Media din Republica Moldova deoarece cu părere de rău și ele sunt afiliate politic, iar reprezentanții acestor ONG-uri fac parte din societatea civilă (membri partidelor de opoziție, societate care nu a fost aleasă de noi).
Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole