După ce partidul lui Șor a făcut ordine în fața sediului PAS, azi Maia Sandu face o conferință de presă despre gunoiul din Chișinău!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Este o zicală ” Uită-te mai întâi sub nasul tău și apoi și apoi sub pădure”
Aceasta zicală se potrivește de minune pentru Maia Sandu și partidul pe care-l conduce PAS.

În aprilie anului 2017 în centrul și sudul Moldovei a căzut foarte multă zăpadă care a dus respectiv și la rupere crengilor. Și chiar dacă era clar că nu se va reuși curățărea orașului doar de către serviciile responsabile, mai mulți cetățeni au orașului au ieșit să-și facă singuri curat. Acest lucru nu a fost urmat de așa pretinșii gospodari din PAS, care nu și-au făcut curat nici măcar în fața sediului partidului.

Un al doilea caz a avut loc în ianuarie acestui an, unde zeci de reprezentanți ai Partidului „Șor” au venit cu lopeți, mături și materiale antiderapante la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu.

În cazuri menționate de mine, Maia Sandu nu a făcut nimic, cum s-ar zice nu și-a făcut curat în propria curte, iar acum organizează o conferință de presă, unde va vorbi despre gunoiul din orașul Chișinău. Câtă ipocrizie!
Dar schimbarea începe de la fiecare din noi, unde anume noi trebuie să fim cei care să schimbe lucrurile, ieșind și făcând curat în fața casei, în curtea noastră. Și dacă vrem cu adevărat un oraș curat trebuie să acționăm, cu lopeți și mături, dar nu prin conferințe de presă.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole