După 5 ani, ADEVĂRUL iese de la fundul mării! PUNCT în dosarele intentate la comandă (DOC)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent, prin Decizia Curţii Supreme de Justiţie din 26 martie a devenit DEFINITIVĂ şi IREVOCABILĂ Hotărârea Curţii de Apel Chişinău din 23 octombrie 2013 (vezi DOC din imagini), prin care s-a pus PUNCT în cele CÂTEVA dosarele penale intentate în privinţa mea în anii 2008-2009, la comanda fostului director general comunist de la Vamă Viorel Melnic şi promovate ulterior, după 2009, la presiunea directorului general liberal-democrat Tudor Baliţchi. După 5 ani, statul urmează să-mi achite, prin intermediul Ministerului Finanţelor 44 908,00 MDL, pentru hărţuiala la care am fost supus din partea organelor de urmărire penală, în scop de intimidare, la comandă, pentru faptul că împreună cu câţiva foşti colegi de la Vamă m-am opus schemelor de contrabandă cu carne! Nu vreau banii ăştia din bugetul de stat, adică din pensia părinţilor mei! De asta, în scurt timp urmează să solicit Procuraturii Generale (dacă va fi nevoie sunt gata şi să insist) iniţierea procedurilor de regres în privinţa indivizilor CONCREŢI care se fac vinovaţi în acest caz de hărţuiala mea şi respectiv PREJUDICIEREA BUGETULUI DE STAT! Cu mai multe detalii despre caz voi reveni în scurt timp. Am MULTE de zis, credeţi-mă! Iar până una alta, să citească procurorii, poliţiştii, alţii cu epoleţi (şi fără) din diverse instituţii de stat cu misiuni operative (şi) contrabandiştii, care din câte cunosc chiar au nevoie să citească ATENT ce scrie în aceste acte judecătoreşti:

Decizie CAC

Decizie CAC_1Decizie CAC_2Decizie CAC_3Va urma…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole