Domnule Ministru, poate un BAC?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Domnule Mihail Șleahtițchi,

Dumneavoastră știți că în Moldova pentru a convinge pe cineva trebuie să vii cu propriul exemplu, cu propriul eu am făcut. Deoarece studiile, barometrele de opinie publică sunt acuzate fiind mereu părtinitoare.

Dumneavoastră, ca Ministru al Educației, ca vicepreședinte PLDM, ca membru asociat al Facultății de Istorie și Psihologie, ar trebui să știți că apelul la conștiință demult nu funcționează și pentru a încerca să schimbăm ceva trebuie însuși să facem.

Acum în presă, rețele de socializare, cartiere și săli de clase, toți vorbesc despre BAC, despre a copia sau a nu copia, despre cum va fi la facultate. Și eu cred că dumneavoastră aveți puterea de a fi un exemplu pentru elevi, un exemplu al muncii propriului minister.

Eu când eram în liceu am participat la toate olimpiadele de istorie, așa că, fiind din domeniu, vă propun să scriți BAC-ul la istorie. Așa supravegheat ca și ceilalți elevi. Cu privesc.eu-l în față, ca o țară să vadă cum se scrie BAC-ul.

Eu în anul 3 de facultate am scris un examen în direct și sunt sigur că și dumneavoastră puteți.

Cu respect, Alexandru Lebedev, un fost elev, rezultat al sistemului de învățământ RM.

Baftă la BAC!

Sursă poză: Gov MD.

Cererii se alătură: Eugen LuchianiucNicolae ApostuRadu Chivriga

Comentarii