”Din culisele Poliției”- un proiect de succes!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Odată cu implimentarea proiectului ”Din culisele Poliției” se demonstrează că nu există nici-o barieră între poliție și cetățeni!
Această campanie , care are drept scop apropierea tinerei generații de Poliție pune accentul pe faptul că tinerii sunt viitorul, iar investind în tineri se investește în viitorul țării!

Mă simt onorat că am avut posibilitatea să fiu beneficiar al acestui proiect de succes, implimentat de Inspectoratul General al Poliției din Republica Moldova.

În cadrul campaniei , care s-a desfășurat 2 zile am fost onorați de prezența domnului Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție al Ministerului Afacerilor Interne.
Au avut posibilitatea 100 de tineri din toate raioanele țării să adreseze întrebări și să primească răspunsuri.
Nu am fost împiedicați să venim și cu cîteva critici la adresa poliției, un lucru care m-a impresionat.

Tinerii au rezolvat diferite exerciții ce au demonstrat că sunt diferiți,  fiecare fiind o personalitate.
Au simulat și un proces penal, jucând rolurile participanților acestuia.
Fiecare tînăr a avut posibilitatea să se expună asupra așteptărilor pe care le are de la Poliția Națională!

Prima zi nu s-a finisat doar cu instruiri, atmosfera a fost încinsă de studenții Academiei “Ștefan cel Mare”, dar și de interpreții Ionel Istrati, Diana Stoica și Kapushon, care au scos tinerii pe ringul de dans!

Опубликовано Оксаной Тодерицэ 25 ноября 2017 г.

Опубликовано Оксаной Тодерицэ 25 ноября 2017 г.


A doua zi  a proiectului “Din culisele Poliției” a început cu demonstrații ale celor care veghează liniștea și ordinea publică pe întreg teritoriul țării, polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.

Tinerii au vizitat  Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare. Au avut parte de diverse experimente, precum și metode de descoperire a unei crime.

Cireașa de pe tort a proiectului ”Din culisele Poliției” a fost vizita la subdiviziunea de elită a IGP, scutul și sabia Poliției Naționale- Brigada de poliție cu destinație specială “Fulger”. 

Conducător și luptător de prim rang

Опубликовано Daniel Mazepa 26 ноября 2017 г.


Poliția din Republica Moldova s-a modernizat și a înregistrat rezultate frumoase pe parcursul anilor.

Noi, cetățenii trebuie să recunoaștem că poliția sunt prietenii societății prospere, moderne și civilizate.
Sincere felicitări Inspectoratului General al Poliției pentru implimentarea unui asemenea proiect, care are drept scop instruirea viitorului țării, iar viitorul sunt tinerii!
#Împreună_Schimbăm_Viitorul!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii