”Din Culisele Poliției” – Proiect de succes și cu continuitate!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Proiectul ”Din Culisele Poliției” este un proiect de succes, dar care are și continuitate!
În perioada 31 martie – 1 aprilie 2018 a avut loc a 3 – a ediție, la care au participat 100 de tineri din raioanele Republicii Moldova!

 

Dornici de a cunoaște specificul activității poliției din Moldova, 100 de tineri au avut posibilitatea  să primească răspunsuri la toate întrebările care trezeau curiozitate sau care uneori trezeau suspiciuni.

Tinerii timp de 2 zile au fost onorați de prezența domnului Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție al Ministerului Afacerilor Interne.

Trebuie să existe conlucrare între cetățeni și poliție, iar prin implicare se pot schimba lucrurile spre bine!

În cadrul campaniei ”Din culisele Poliției” au urmat aplicații demonstrative, procedeie de luptă corp la corp, tactici utilizate în intervenții, și desigur, demonstrarea unei rețineri din automobil a infractorilor deosebit de periculoși.
Entuziasmați de arme, echipament și tehnica de luptă din dotare, aceștia nu au ezitat să îmbrace echipamentul și să se plimbe cu Transportul Amfibie Blindat (TAB).

Toate acestea au prezentat un interes deosebit pentru tineri!

 

Fiecare tînăr în cadrul acestei campanii are posibilitateaa să se expună liber asupra așteptărilor pe care le are de la Poliția Națională!

Inspectoratul General de Poliție a demonstrat că merită susținerea cetățenilor și odată cu implicarea tuturor, rata infracționalității și a altor lucruri negative vor înregistra o scădere vizibilă atât la nivel național, cât și internațional!

Un moment mai intens în emoții

Опубликовано Daniel Mazepa 31 марта 2018 г.

Contează să ne implicăm și să acționăm la timp!
Împreună schimbăm Republica Moldova!
#Respect_Onoare_Demnitate!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii