De la gropi cu nisip, la gropi acoperite de lopeți cu fărâmituri de asfalt! Cumătrul lui Usatîi îngroapă definitiv capitala de Nord.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 Alegerile locale din Bălți s-au finalizat din primul tur cu câștigul lui Nicolae Grigorișin. Toți au votat pentru schimbări, pentru binele orașului, însă nu a fost să fie, iar principalul motiv cred că este faptul că noul primar este cumătru cu fostul edil iresponsabil.
Pe când Grigorișin era primar interimar, acesta nu a mișcat un pai în Bălți, anume din acest motiv drumurile au ajuns a părea ca după război, iar gunoiul din oraș ajunge la etajul doi al blocurilor de locuit. De restul problemelor cred că nu mai este nevoie să amintesc, însă problema drumurilor rămâne a fi destul de gravă. Prin luna februarie, drumurile din Bălți era reparate cu nisip, NISIP KARL…

Usatii, Balti, Grigorisin, gunoi, drumuri

Timpurile au trecut, Grigorișin este primar cu acte în regulă, anume din acest motiv a evoluat și gropile nu mai sunt acoperite cu nisip. Acum gropile de pe Strada Sadoveanu din Bălți sunt reparate cu ajutorul fărâmiturilor de asfalt aruncate cu lopata, fără procese adăugătoare. Aceeași situație e și pe strada Al. Pușkin…

Usatii, Grigorisin, drumuri, Balti
Aceste imagini nu mai necesită comentarii, deoarece situația e prea gravă, însă eu spre exemplu nu pot schimba nimic, deoarece așa au ales bălțenii. Pentru ei e mai important să vadă un concert cu Leps, decât să meargă pe un drum reparat si curat.


Cel mai probabil, aceste drumuri ,,calitative” vor fi spălate la prima ploaie, însă ce mai contează?!
Îmi pare rău pentru moldovenii noștri. Chiar îmi este milă…

P.S. Strada centrală din Bălți a fost reparată cu bani din bugetul de stat și nicidecum din buzunarul lui Usatîi așa cum s-a spus locuitorilor.

   #Pace

Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole