Crimă odioasă la Orheiul Vechi, cu 30 de victime!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sâmbătă și Duminică, zile din mijlocul lunii lui Cuptor, la Orheiul Vechi va fi primul eveniment în mijlocul naturii organizat de bloggeri pentru bloggeri, care se va numi ”Cuptorul Blogosferic”, unde 30 de tineri vor pune capul în mișcare și vor căuta soluții bune pentru Moldova, pentru diferite situații.

”Cuptorul Blogosferic”, așa cum a scris și Dragoș, ”Are menirea să consolideze întreaga blogosferă moldovenească și totodată să permită bloggerilor să se cunoască între ei și în realitate”.

Participanții, în noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi cazați în corturile oferite de Detașamentul cu Destinație Specială ”Pantera”, cu amabilitatea Ministerului Justiției din RM.

Sponsorii generoși sunt Moldcell și Efes Vitanta Moldova Brewery. Primii vor premia grupul cu cele mai bune soluții la problemele sociale cu care se confruntă Moldova, iar Vitanta va juca rolul Pompierilor timp de 2 zile. Vor răcori bloggeri cu bere autohtonă.

Cel mai important, la eveniment vor participa doar bloggeri – indiferent de rasă, sex, apartenență politică sau religioasă. Posibil că, din cei 30 de participanți, vor fi și cu altă orientare sexuală, dar aceasta nu-i va face cu nimic diferiți decât ceilalți. Este loc pentru toți, iar organizatorii nu impun să completezi anchete, unde să scrii cu cine-ți place să dormi.

Din fericire crima va fi doar punerea în mișcare și suprasolicitarea fizică a bloggerilor. Nimeni nu va păți nimic, doar dacă nu se va așeza pe un mușuroi de furnici, sau nu va da peste un roi de albine.

PS: Evenimentul nu este unul politic. Nu este finanțat de un partid.
Fiți alături de bloggeri, urmează alte evenimente interesante.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii