Continuitatea Campaniei de succes „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Asociația Obștească „Bunicii Grijulii” continuă implimentarea Campaniei de succes „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, iar pentru a realiza acest lucru au ajuns   3695 de ursuleți  în mașinile de poliție pentru a-și îndeplini cu regularitate misiunea și pentru a deveni prietenii copiilor aflați în situații dificile!
Toate astea au fost posibile datorită oamenilor cu suflet mare, cei ce nu au rămas indiferenți față de importanța acordării primului ajutor psihologic micuților.

Această campanie care a fost inițiată de Gheorghe Cavcaliuc, prevede readucerea unui zâmbet  pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma unor infracțiuni, accidente rutiere sau cazuri de violență.
Astfel, în mașinile de poliție  se regăsesc jucării pentru cei mici. Ajunși la un accident rutier sau într-o altă situație de risc, cu implicarea unui copil, polițiștii le dăruiesc micuților câte o jucărie.

Svetlana Sainsus, prin intermediul Caritate.MD  a mobilizat oamenii de bună credință și care nu au fost indiferenți, iar drept rezultat  au donat cea mai mare parte a jucăriilor în număr de 2500 ursuleți.
Un lucru extrem de important pentru Republica Moldova, deoarece este nevoie ca fiecare copil să se simtă fericit și în siguranță.

Prin intermediul campaniei, generiozitatea din imagini reprezintă  cetățenii care au conștientizat importanța de a fi aproape de copiii mai puțin fericiți și aflați în situații dificile.
Prin intermediul unor astfel de campanii se educă tânăra generație de a face lucruri bune pentru societate, deoarece nu există durere străină.

Reamintim că acum a avut loc a doua etapă de donație a jucariilor moi din partea AO ,,Bunicii Grijulii” către poliție, fiind acumulate cu ajutorul partenerilor, prima etapă desfășurându-se în noiembrie 2018, când au fost dăruite in jur de 2000 de jucării!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii