Consiliul Raional de Tineret Ialoveni în acțiune!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Consiliul Raional de Tineret Ialoveni urmează să semneze un acord de colaborare cu Consiliul Municipal de Tineret Chișinău.

Astăzi, 30 ianuarie Președintele CRT Ialoveni,  Levinte Maria, a avut o întrevedere cu Președintele CMT Chișinău, Petru Grecu.

Au discutat despre acordul de colaborare pe care urmează să-l semneze.

Acordul prevede următoarele acțiuni :

1. Schimb de experiență între departamentele din cadrul consiliului.
Întrunirile se vor defășura la sediul Consiliului Municipal de Tineret Chișinău; 

2. Lansarea unui proiect comun între consilii ;

3. Implimentarea proiectelor în parteneriat;

Consiliul Raional de Tineret Ialoveni s-a constituit pe 28 ianuarie 2017 și deja se observă acțiuni concrete.

Pe lîngă faptul că urmează să semneze un acord de colaborare cu Consiliul Municipal de Tineret Chișinău, a mai fost pusă în aplicare o ideie care are drept scop identificarea problemelor cu care se confruntă tinerii din Ialoveni.

Astăzi a fost lansat un sondaj creat de consiliu pentru tinerii din localitățile din raionul Ialoveni, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 20 februarie.

Tinerii sunt îndemnați să participe activ la acest sondaj și să-și expună sincer părerile.

Membrii consiliului au decis să contribuie la creșterea unei generații prospere, iar sondajul va servi drept bază a următoarelor activități.

Sunt siguri că tinerii se confruntă cu multe probleme și din păcate nu le pot soluționa singuri, dar dacă se vor implica în realizarea sondajului, Consiliul Raional de Tineret Ialoveni va face tot posibilul ca tinerii să fie auziți și să fie soluționate problemele lor.

Pentru a participa la sondaj accesați următorul link :
https://goo.gl/forms/aPUmD5qRXomnNnnK2

Comentarii