„Coaliţia nediscriminare” ameninţă avocatul parlamentar Tamara Plămădeală

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri cei de la „coaliţia nediscriminare” au publicat pe site-ul său o declaraţie prin care înfierează „crima oribilă” săvârşită de avocatul parlamentar Tamara Plămădeală: organizarea unor consultări publice cu societatea civilă pe marginea unei iniţiative lansate de câteva asociaţi obşteşti. Este vorba de introducerea a unui nou articol în Codul Penal, prin care copiii ar fi protejaţi de propaganda perversiunilor sexuale.

Trebuie să specific că o bună parte din organizaţiile care se ocupă cu apărarea drepturilor copiilor au primit pozitiv iniţiativa şi sau arătat dispuse să participe la următoarele şedinţe de lucru, semn că iniţiativa noastră este una binevenită.

Cei de la „coaliţia nediscriminare” cer nici mai mult, nici mai puţin, punerea în discuţie a „comportamentului inadecvat” a doamnei avocat şi acordarea unui vot de neîncredere. Aş spune că aici miroase mai mult cu ameninţare şi şantaj, ceea ce este incalificabil pentru nişte persoane care pretind că apără drepturile omului.

P.S. Să înţeleg că în această ţară doar o categorie de oameni are dreptul să propună şi să impună iniţiative?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Octavian Racu

Octavian Racu

-sociolog, jurnalist- Născut în municipiul Chişinău, Republica Moldova Telefon(-oane) Mobil: +373 79776454 E-mail(uri) octavianracu@yahoo.com, octavianracu@gmail.com Data naşterii 13 octombrie 1984 - 2008 – 2011 – redactor ...

Ultimele articole