Cea mai cheală jurnalistă și-a rezervat un loc la penitenciarul Rusca

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Angela DavisDupă ce și-a anunțat poziția civică referitor la un lucru banal, precum este selecția națională a Eurovisionului 2012, jurnalista Victoria Cușnir și-a rezervat deja un loc la penitenciarul Rusca din Hâncești;  penitenciar destinat femeilor infractoare.

Asta pentru că directorul comitetului de organizare a acestui concurs, angajat al IPNA TeleRadio Moldova a amenințat grupul “Bădicu” cu o judecată de zile mari. Și, deoarece, din acest grup fac parte mai multe jurnaliste și blogherițe, Victoria Cușnir nu vrea să se pomenească, în ajun de 8 martie, fără loc sub soare. S-a informat, în virtutea profesiei și a constatat, că la Rusca s-a făcut recent reparație, este acceptabil de comod, iar celulele sunt destul de spațioase. În plus, Victoria Cușnir are cel mai mare avantaj: fiind o nonconformistă, cu puțin timp înainte de eveniment, si-a tuns părul pînă la piele! Astfel, ea va fi primită de cele de la Rusca ca “fată de-a casei” .

Dacă până nu demult exista doar grupul “Dodon”, astăzi deja, cu apariția grupului “Bădicu”  șansele de a alege, în sfârșit, un președinte, cresc simțitor. La ultima actualizare a știrilor politice nu se ajungea un vot pentru a stabili data alegerilor. Deaceea, Victoria Cușnir va fi delegată să voteze, apoi mașina de serviciu, parcată în fața Palatului Republicii, o va transporta spre Hâncești.

Acolo, la Rusca, membrii grupului “Bădicu”, dar și țara întreagă îi vor aduce Victoriei, portocale și clemantine, pe care le vor arunca printre gratiile ferestrei. Așa va cunoaște Victoria Cușnir adevărata recunoștință a poporului pentru faptul că a votat președintele și a izbăvit “norodul” de migrenă politică cronică.

După ce valul de simpatie populară o va ocoli, Victoria Cușnir se va aierisi, își va pune mințile la loc și pe viitor, va cunoaște deja consecințele rostirii unor adevăruri cu tematică marginală, precum este Eurovisionul. “Pe Oamenii serioși nu-i interesează Eurovisionul“, îi spuneam eu înainte de conferință, dar în zadar…

O femeie este de nestăpânit, pentru un bărbat, dar mai ales o femeie în ajun de 8 martie!

Termenul de detenție, chiar de va fi de câțiva ani, oricum, va fi micșorat. Peste două săptămâni ea va fi eliberată, deoarece soțul interpretei Aura este șef la penitenciarele moldovenești, iar Victoria este o bună prietenă cu artiștii.

În momentul scoaterii cătușelor, blogherul Viorel Mardare o va aștepta, pe Victoria, la poarta penitenciarului. Tânărul regizor îi va face cadou un fular moale, țesut din lână de cămilă galbenă. Viorel va face acest gest fiind profund inspirat din hollywoodiana edilă a ediției a 8-a, a selecției naționale Eurovision. Victoria își va pune fularul pe cap, așa în cât de la o distanță mai mare, lumea ușor  o va confunda și, va spune, că Mardare filmează o scenă cu Angela Devis.

Așteptam filmul integral.

Pamflet

inspirat din comentariile internauților cu referință la știrile care reflectă desfășurarea ediției actuale a selecției naționale Eurovision.

Blog Iurie Badicu:

www.secautaunom.com


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii