Cetățenii Republicii Moldova pot contribui la crearea celui mai frumos, calitativ și comod chipiu polițienesc din lume!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cetățenii Republicii Moldova pot cotribui prin exprimarea propriei opinii, la crearea celui mai frumos, calitativ, practic și comod chipiu polițienesc din lume.

Recent, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că datorită modelelor din colecția sa de chipiuri din întreaga lume, va crea un nou chipiu polițienesc, iar pentru realizarea acestui lucru este solicitată opinia polițiștilor, a veteranilor și a societății .

Gheorghe Cavcaliuc consideră că odată ce cetățenii se vor implica prin exprimarea propriei opinii, vor contribui la creare unui chipiu care să fie tuturor pe plac și cu care să se mândrească fiecare cetățean al Republicii Moldova.

Daniel Racovizza a realizat primul desen al chipiului model de câmp, iar Inspectoratul General al Poliției își propune  să îl perfecționeze cu ajutorul cetățenilor.

Săptămânal, în weekend se va posta un nou model al chipiului polițienesc 👮‍♀️pe care îl va desena designerul cu mâini de aur, la care cetățenii sunt îndemnați să se expună dacă le  place sau dacă ar schimba ceva!

Pentru Inspectoratul General al Poliției  contează  sugestiile  și  părerea societății pe marginea modelelor care se vor crea.
Fiecare își poate expune liber în comentarii viziunea  pe care o are și să spună care sunt laturile pozitive și negative ale primul model realizat de maestrul Daniel Racovizza.

Nu fiți indiferenți, implicați-vă, deoarece puteți contribui la crearea  istoriei celui mai perfect, practic, excepțional chipiu din lume, care va fi purtat cu mândrie de  Poliția Națională a Republicii Moldova.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii