Cel mai bun cadou de ziua mea de naştere

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astazi este ziua mea de naştere. Sărbătoresc acasă într-un cerc restrâns cu cei mai apropiaţi prieteni. Iar de banii, pe care i-aş fi putut cheltui pe o petrecere fastuoasă, am decis să dăruiesc o ambulanţă nouă Serviciului de Urgenţă din Făleşti, care, la fel ca majoritatea spitalelor raionale din Moldova, se află într-o situaţie financiară grea. Niciun cadou, fie un automobil sportiv sau un ceas scump, nu poate fi comparat cu o viaţă salvată.

De asemenea, am decis să dăruiesc un van proiectului de caritate spasibo.md, care ajută oamenilor nevoiaşi din Moldova. Entuziaştii, care au creat acest proiect cu forţele proprii, distribuie haine, produse alimentare şi igienice, dar şi alte tipuri de ajutoare celor săraci din toate regiunile ţării. Cu ajutorul automobilului nou acestea vor ajunge şi mai repede la cei care le aşteaptă.

Pentru mine viaţa omenească este cel mai preţios cadou. De aceea am hotărât să ajut o tânără mamă, care este grav bolnavă, să-şi salveze viaţa. I-am oferit Arinei Nisterovscaia din oraşul Bălţi 10 000 de dolari pentru intervenţia chirurgicală de care are nevoie. Cu patru ani în urmă Arina a fost diagnosticată cu cancer al ţesutului limfatic.

Eu ajut oamenii mai mult intuitiv. Astăzi, de ziua mea de naştere, am vrut să ofer un sprijin, de care vor beneficia mulţi oameni. Realizând că, datorită acestui ajutor, cineva se va simţi fericit iar viaţa cuiva va fi salvată – este cel mai frumos cadou pe care mi-l pot oferi în această zi.

Şi în următorii 35 de ani promit să merg numai înainte!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Renato Usatîi

Renato Usatîi

M-am născut pe 4 noiembrie 1978 în or. Făleşti, Republica Moldova; Am absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universităţii de Stat din Bălţi „Alecu Russo”, or. Bălţi, Republica Moldova; 2000-2001 – supervizor la Aeroportul Internațional Chișinău, R...

Ultimele articole