Ce înseamnă pentru tine o minune?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ce-ar fi să uităm de toată mizeria de pe scena politică și socială a anului 2011 și să lăsăm să ne inunde spiritul sărbătorilor. A fost un an greu pentru toți, întreaga lume a fost lovită de surprize neplăcute: pe lângă dispariția pe veci a unor oameni  cu adevărat deosebiți, devastatorea catastrofă seismică și radioactivă din Japonia și problemele fiscale din zona Euro, în Republica Moldova continuă circul de prost gust.

De sărbători, atunci când oamenii sunt mai buni, atunci când (se zice) o faptă bună spală 10 păcate de pe suflet, aș vrea să cred că o să dăm dovadă de bunătate, compasiune și grijă. Cu toate că omul este cea mai rea ființă pe care a creat-o Dumnezeu pe pământ, cred în oameni, cred în puterea binelui și aș vrea să cred în minuni.

O minune există în fiecare din noi, e deajuns să ne deschidem inima, să-i permitem să prindă aripi. Pentru unii o minune reprezintă un vis care necesită a fi împlinit, pentru alții – alegerea Președintelui, pentru cineva – un cîștig la loterie, pentru un copil dintr-o familie nevoiașă, sau fără familie – o pungă de dulciuri, pentru un cerșetor – o bucată de pâine, iar pentru unii din noi o faptă bună înseamnă o adevarată minune.

Haideți să facem fiecare din noi măcar câte o minune, iar ca urmare a șapte miliarde de minuni, planeta va deveni mai bună. Ce înseamnă pentru tine o minune?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii