Câţi bani vă dă AŞM, d-le academician Doga?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu cred că există vreun om, care a ascultat măcar o dată valsul lui Doga, să pună la îndoială talentul maestrului.

Din păcate, adesea aceşti oameni, pe lângă talent, sunt şi destul de capricioşi (parafrazând-o pe Nata Albot). Iar Doga şi-a manifestat, în ultimul timp, la maxim propriile capricii.

Mai nou, acesta s-a apucat să se plângă că statul nostru nu l-ar remunera deloc. Şi nu l-ar fi remunerat vreodată. Chiar dacă are distincţii. Cele mai înalte.

Nu ştiu dacă e adevărat sau nu, şi poate ar trebui să mă documentez mai mult (pentru a nu mai primi reproşuri precum în cazul Canţer), însă de una sunt sigur – Doga nu e chiar aşa “curat” de lei (mă refer la valută), precum se plânge.

Şi-aici vin cu argumentul – fiind academician al AŞM, Doga beneficiază lunar de o indemnizaţie de minim 3 000 lei. Sau poate nici asta n-o primeşte?!

Offfffff, şi iar oale sparte în capul lui Duca…

Într-un final, ca un apropo, mă-ntreb de ce multstimatul Doga nu renunţă la pensia Moscovei în favoarea celei din RM? Să fie din cauza “grosimii”?!

Nu, nu a obrazului…

P.S. D-le Doga, oare nu pângăriţi numele lui Eminescu şi al lui Micle, atunci când vă luaţi simbria de la ruşi?!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole