Atenție șoferi! Gaură periculoasă în asfalt (video)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Atenție șoferi! Gaură periculoasă în asfalt pe traseul Chișinău – Orhei în apropiere de intrarea în s. Peresecina (pînă la stația de alimentare Petrom).

Am observat-o acum trei săptămîni și mă gîndeam că va fi înlăturată cît mai repede posibil,  fiindcă am mai văzut ca unele porțiuni mici de drum de pe acest traseu ce prezintă pericol să fie reparate temporar pînă cînd se va duce la bun sfîrșit reparația capitală. Drept exemplu este segmentul de drum înainte de podul de la Ivancea, cînd vii spre Chișinău. Acolo drumul era plin de gropi. Acestea erau „semănate” una lîngă alta de parcă ar fi fost sădiți cartofi și după recoltare nu au fost astupate cuiburile. Un alt exemplu este localitatea Slobozia Doamnei (Slobotka), în apropiere de pod la intrarea pe drumul adiacent ce duce spre or. Orhei. Acolo dacă nu reușeai să frînezi brusc, aveai impresia că cazi în prăpastie. Din fericire acum se circulă mult mai bine pe aceste porțiuni după ce au fost reparate, dar nu înțeleg de ce Compania care efectuiază lucrările de reparație capitală a treseului întîlzie să arunce cîteva lopeți de asfalt fierbinte și în această gaură. Or, Doamne ferește se vor sesiza cînd cineva va suferit grav din cauza acestei gropi?

Cam asta.

Comentarii