Atenție! Mită pe drum!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Majoritatea celor ce au făcut școala auto au învățat un anumit tip de semne rutiere. Majoritatea le cunoști oricum, iar în fiece oraș există semne tipice locului, asta am observat-o în mai multe locuri.

Azi dimineață, am găsit niște semne rutiere tare creative din Moscova. Ei le numesc semne partizane și definesc anumite probleme cu care se confruntă anumite părți ale orașului.

Semnele au fost făcute de către Artplay, un grup de artiști și creativi și face parte din proiectul Container și e un fel de artă urbană ca și Papergirl. Semnele includ texte: ”Atenție! Mită pe drum!”, ”Cetățeni beți”, și restu deja le descoperiți voi.

Mie îmi place proiectul și mă gândesc ce s-ar putea face ieșit din korobșică la noi în Chișinău, așa că promitem că din primăvară, vă surprindem cu Papergirl cu proiecte interesante, până atunci uitați-vă la toate imaginile Artplay.

Dar tu ce semne ai pune în Chișinău?

Comentarii