Atac de tip vechi al opoziției! Natalia Morari, victimizarea electorală și armata de trolli de la etajul 6 al Guvernului.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Scuzele, victimizarea, învinuirea, reproşurile și frustrările opoziției au tendința de a ajunge la un alt nivel, destul de asemănător cu campaniile de până acum împotriva guvernării.
  Mai multe portale afiliate partidelor PAScuDA sau a celor care stau în spatele lor, au publicat astăzi știri, unde au învinuit guvernarea de crearea a mai multor pagini, care chipurile poartă numele la mai mulți politicieni, jurnaliști și analiști.  Sursa de inspirație a acestor articole este postarea jurnalistei Natalia Morari, care scrie despre noi strategii ale trollilor și furturi… Nu cunosc ce anume a deranjat-o pe Natalia, fie că mai multe pagini necunoscute îi comentează, fie că mai multe persoane cunosc despre faptul că ea este amanta lui Chiril Lucinschi, însă un lucru este cert, atacurile și postările sunt cu iz selectiv.

Profile și pagini false sunt sute și mii, doar în Republica Moldova, iar dacă tot guvernarea se face vinovată de aceste prostii, atunci nuștiu cum să fie explicat faptul că însuși numele lui Vlad Plahotniuc poate fi găsit pe facebook la zeci de profile și pagini false. Aceiași situație este și la deputatul Constantin Țuțu, numele căruia la fel este folosit de trolli pentru pagini false, una dintre ele fiind administrată de Andrei Bolocan, umoristul  neapreciat de nimeni la iUmor.

Sunt sigur că Plahotniuc n-are timp pentru aceste profile, la fel cum la sigur deputatul Țuțu n-are interes pentru aceste conturi false. Reieșind din cele văzute, observăm faptul că Natalia Morari evită să vorbească despre aceste nuanțe, la fel cum evită să mai vorbească despre campaniile lor anti-trolli, unde au adunat chiar și bani de la moldovenii săraci, numai ca să aibă ei profit. Iar dacă vorbim de unul din creatorii acestor campanii dubioase, atunci ajungem la același Dumitru Alaiba, fost consilier de a lui Filat și șef pe armata de trolli a PLDM-ului, care activa la etajul 6 al Guvernului.

În același timp, dacă vorbim de trolli și profile false, nu pot trece peste cazul artistului din România, Cristi Nistor, pozele căruia sunt utilizate de către un troll PPPDA, Andrei Petru. mai multe detalii aici
Nu cunosc motivul de ce Natalia sau Dumitru nu vorbesc despre aceste cazuri sau și mai rău, de ce nu folosesc acei minim 1600 de dolari adunați din donații pentru a identifica cine stă în spatele profilelor false cu numele lui Plahotniuc sau Țuțu. Dacă coborâm la nivelul trollului Andrei Petru, atunci e și mai simplu, deoarece Vicepreședintele PPPDA, Inga Grigoriu, cunoaște persoana din spatele acestui profil…


Aceste postări de victimizare, aceste știri promovate intens, aceste campanii frustrate, seamănă mai mult a băgare în seamă, deoarece deja de o perioadă îndelungată opoziția nu mai știe cum să atace guvernarea, pentru a capta privirea societății. Totodată, consider că aceste pagini false despre care vorbește Natalia Morari au în spate aceleași persoane, care stau și în spatele profilelor false, care poartă numele persoanelor aflate la guvernare sau cu alte cuvinte, au în spate apropiați de ai Nataliei, de a lui Dumitru și a altor indivizi din același cerc. Iar dacă privim sceptic spre acest cadru, putem considera că acele pagini despre care scrie Natalia, au drept scop nimicirea urmelor ce țin de miile de dolari adunați prin donații.
Mergând cot la cot cu aceste evenimente și reacții stranii, observăm că pentru unii s-a început campania electorală, respectiv, fiecare fleac este utilizat în scop de a manipula societatea și de a aduna voturi. Pentru mine, aceste manipulări n-au valoare, însă, cu părere de rău, studiile la psihologie a Nataliei acum reușesc să-și spună cuvântul, chiar dacă minciunele sunt absorbite de o mică parte a societății.

P.S. Pentru a înțelege despre care sute de conturi false vorbeam mai sus, recomand să priviți asupra unei părți a armatei de trolli PPPDA. 
P.P.S. Dacă crezi că ești deștept, dar ai donat bani pentru PAScuDA sau campaniile anti-trolli, privește asta.

P.P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole