Apel către PNL: Nu mă mai hărţuiţi !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Toată lumea care-mi citeşte blogul, este la curent, sper, cu mica mea “răfuială”, cu PNL-ul lui Pavlicenco, inclusiv aceasta, de-acum mai bine jumătate de an.

Mă rog, după toate “neghiobiile” (a, b, c, d) mele, ajunsesem să cred că în sfârşit am fost lăsat în pace. N-a fost însă să fie (căci dă, mă rog, vin alegerile… locale!).

Aşadar, ieri pe la prânz, primesc eu următorul mesaj pe telefon:

Stimaţi membri, simpatizanţi ai PNL, suntem în alegeri locale, în care este de dorit să vă implicaţi. Dacă încă nu aţi fost sunat să faceţi echipe locale, dar doriţi să vă implicaţi ca şi candidaţi pentru primari şi consilieri, anunţaţi acest fapt la tel. 022211818, 068202976, 069111682.

Prin urmare, după tentativa eşuată din campania electorală precedentă, urmare a căreia mesajele trimise n-au avut efectul scontat, PNL-ul îşi reia veche metodologie, doar-doar s-or găsi câţiva rătăciţi să-i bage în seamă.

Însă, lăsând la o parte chinuita modalitate a respectivilor de a se infiltra în viaţa politică, deranjant mi se pare trimiterea acestui mesaj, mai ales după ce au avut obrăznicia de a mă şantaja cu propria cerere.

Într-un final, vreau să-i “rog” să-mi arunce la urna de gunoi cerere mea şi să uite odată şi pentru totdeauna că mai sunt membru al PNL.

 

P.S. M-aş reînscrie în PNL, doar dacă ar învia marele Brătianu.

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole