AO IDEA și AIE au organizat seminarul ”Procesul de urbanizare și impactul său socio-economic”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sâmbătă, 21 ianuarie, la Chișinău a avut loc seminarul “Procesul de urbanizare și impactul său economic și social. Simulare și studiu de caz”.

Ședința a fost organizată de AO IDEA și Asociația pentru Integrare Europeană, în parteneriat cu ASEM, în cadrul proiectului ”Academia Ideilor II” și a programului ”UE vine la tine acasă!”.

Invitații sesiunii, Dr. arh. Mircea Grigorovschi și dl. Adrian Abrudan, reprezentând Registrul Urbaniștilor dn România (RUR) și revista Urbanismul, respectiv, au coordonat discuțiile. De asemenea, invitații au făcut o prezentare a RUR și a publicației registrului.

Proiectul îşi propune drept scop să aducă o valoare adăugată la dezvoltarea unei noi generaţii de tineri, cu viziuni progresiste, ce ar putea contribui la îmbunătăţirea climatului socio-economic în Republica Moldova.

Activitățile derulate au fost de ordin practic, focusate pe lucru în echipă, pe asistenţă din partea experţilor și bazate pe studii de caz şi simulări.

Beneficiarii proiectului sunt 25 de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 – 26 ani.

Departamentul de Comunicare al Asociaţiei pentru Integrare Europeană

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Tudor Cojocariu

Tudor Cojocariu

Român din Moldova. Absolvent al liceului româno-francez "Gh. Asachi" din Chişinău. Licenţiat în Sociologie (Universitatea București). Master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (SNSPA, Bucureşti). Responsabil de proiecte la Departamentul...

Ultimele articole