Am ajuns s-o vedem și pe asta: organele de forță reprimă pe cei care se opun propagandei homosexuale

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dacă anterior spuneam că mișcarea pentru promovarea intereselor minorităților sexuale se va transforma în scurt timp persecuții în încălcări ale dreptului la libertatea religioasă, libertatea opiniei și libertatea exprimării libere,  se părea o aiureală, iată că astăzi lucrurile devin tot mai evidente. Se părea că judecarea unui blogger, precum și atacurile asupra site-ului PRIVESC.EU sunt doar cazuri singulare. Iată că lucrurile au luat o altă întorsătură în ajunul dezbaterilor în jurul legii nediscriminare.

Astăzi, poliția a început în cel mai nerușinat mod să împiedice răspândirea literaturii care exprimă opinie a societății civile asupra pomenitului proiect de lege .

Iată că la două biserici de la Bălți au descins comando-uri de poliție care au confiscat broșuri verzi cu titlul: “Manifestul homosexualilor : acum și în Moldova”. Materialul este împărțit de creștini pe întreg teritoriul Moldova, făcând parte din acțiune de informare în legătură cu conținutul și esența legii nediscriminare.

Materialele reproduc anumite articole publicate de homosexualii americani, precum și analizează fenomenul deviației sexuale și impactul acestuia asupra societății din punct de vedere al specialiștilor în psihologie, sociologie, psihopatologie. Trebuie de evidențiat că în literatura dată nu există nicio referință la viața politică sau la un partid oarecare. Cu toate astea, reprezentanții MAI s-au grăbit să afirme că materialul conține „îndemnuri la nesupunere civică” – oare?

La Chișinău a fost reținut Secretarul General al PSD – Sergiu Coropceanu, care s-a implicat în răspândirea acestei literaturi. Încă nu este clar care sunt învinuirile aduse – se vorbește fie de neindicarea tirajului, fie de „instigare la ură și homofobie”. Ne rămâne să aflăm. Poliția mai are timp să născocească motive tâmpite.

Deocamdată, „homofobia” – „boală” de care suferă 98 la sută din populația Republicii Moldova, nu reprezintă un delict.

Broșura „criminală” poate fi citită și descărcată de aici: http://www.scribd.com/doc/87769860/Manifestul-Homosexualilor-Pentru-MD

PS: Mai puțini își dau seama că adoptarea legii nediscriminare va deschide calea  legalizării incestului.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Octavian Racu

Octavian Racu

-sociolog, jurnalist- Născut în municipiul Chişinău, Republica Moldova Telefon(-oane) Mobil: +373 79776454 E-mail(uri) octavianracu@yahoo.com, octavianracu@gmail.com Data naşterii 13 octombrie 1984 - 2008 – 2011 – redactor ...

Ultimele articole