Adresare către lepădături! Către Iudele care își vînd țara.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O adresare către iudele acestui popor: Ghimpu, Lupu, Ștefan Creangă, Hotineanu, cei 14 trasfugi de la PCRM și 8 nemernici de la PLDM, blogherii lingăi și alții cîțiva.

Oare nu vă este frică de viitor și de furia poporului?

Vouă celor care v-ați lepădat de orice reper moral și orice obligație față de acest popor care v-a ales, popor care v-a dat încredere prin votul lor. Oare nu aveți nimic sfînt în voi și scuipați în față la toți cei care din sudoarea și sîngele lor vă întrețin pe voi neghiobilor în fotolii calde? Nu vă temeți că vor veni oamenii cu furcile și coasele să vă scoată din parlament?

Mă adresez încă o dată acelor lepre neghioabe care au format așa-numita majoritate parlamentară să voteze guvernul Plaha, nu vreau să vorbesc cu blegii din PDM, nu ai cu cine să vorbești acolo, așa li s-a spus din start ca să voteze cu hozeainul. Mă adresez celor 14 indivizi care s-au lepădat de Voronin pentru a intra în coaliția monstruoasă a lui Plaha, mă adresez celor 8 care s-au lepădat pentru bani de partidul lui Filat și intră în cîrdășie cu PDM-ul.

Știți de unde vine cuvîntul lepădătură, de la cei care se leapădă de credința și de neamul lor de problemele și valorile poporului lor pentru beneficii de moment.

ghimpu-iuda-640x360

Dragi PLDM-iști lepădați, dragi foști comuniști pe fiecare din voi vă vor ccunoaște pe nume, pe fiecare stîlp din țară va fi scris numele vostru în dreptul cuvîntului TRĂDĂTOR, nu mai vorbesc de Liberaștii lui Ghimpu, un Ghimpu care a ajuns un șezofrenic după care plînge balamucul, un Ghimpu cu nepot incompetent ținut de dosare penale și fraude de milioane prin care a ruinat capitala. Să știți un lucru dragii mei deputați, dragii mei trădători de neam și țară, atunci cînd se vor judeca prostiile acestei perioade nu vor fi PDM-iștii cei mai căutați, ei de rău de bine fac interesul partidului și al grupului lor, vor fi căutați anume acei trădători care au scuipat mai întîi în partidul lor apoi și în fațaîntregului popor. Voi veți fi acei care vor fi primii ridicați în furci de popor.

http://today.md/ro/news/politic/4567

Mă miră lipsa de orice scrupulă morală a blegului pe nume Ghimpu, pe lîngă faptul că a trădat interesele a tot poporul, a scuipat chiar și în proștii care au votat cu PL-ul, a spus frac că va vota cu oricine numai săevite alegerile anticipate, alegeri care le-ar face o baie rece acestor neghiobi care au ruinat țara.

http://www.publika.md/declaratia-noii-majoritati-parlamentare-adresata-presedintelui-nicolae-timofti-doc_2496051.html

De ce se tem ei de alegeri anticipate? Este clar că vor pierdedar aceasta este un rezultat logic a tot ce au făcut acești mafioți la putere. Deci cînd fac prostia e una dar cînd vine vremea să-și primească pedeapsa ei fac orice numai să nu ină acest pas logic, mai bine condamnă la peire acest popor, mai cumpără niște deputați cu cîte 150 mii de euro fiecare vot, dar să nu se lase.

 

Astăzi au găsit și un fel de clovni plătiți din activiștii de partid care au făcut așa tipa unfel de protest din tri oameni și jumătate care au urlat un pic pe lîngă reședința de stat ca să facă presiuni asupra lui Timofte ca acesta să propună candidatul PDM. Un circ de 2 bani nu altceva, dar ce este foarte semnificativ ca imediat au venit TV-urile Plahiste să filmeze așa numita mulțime din cîțiva oameni, doar ca să facă spectacol de presiune asupraa președintelui.

http://www.publika.md/vrem-guvern-acum-cetatenii-ii-cer-sefului-statului-sa-desemneze-candidatul-pentru-functia-de-premier-video_2496521.html

Daca observați bine, tembelii ăștia țin și așa plăcuțe cu inscripții „Vrem stabilitate nu anticipate”, faceți concluzia și singuri oameni buni ai cui sînt ăștia și ale cui interese le îndeplinesc. Iar cei care îi cunosc pe respectivii indivizi, vecini, mahalagii sau colegi de lucru să le privească în ochi și să vadă cum trădarea coboară în popor pentru 50-60 de lei, asta e fața moldovanului vîndut.

http://www.publika.md/obositi-de-criza-si-instabilitate-politica-mii-de-oameni-din-diferite-localitati-ale-tarii-au-iesit-la-miting_2497181.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole