Acțiunile unioniștilor la frontiera cu Moldova sînt o provocare – declarație

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Liderul Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru, este de părere că unioniștii încearcă într-un mod brutal să-și impună punctul de vedere, demonstrînd lipsă de respect față de statul Republica Moldova. „Toate tendințele astea extremiste nu vor duce la bine. Vedem exemplul Ucrainei cînd a izbucnit un conflict intern, tot pe un asemenea fundal. Această gașcă destrăbălată trebuie pusă cumva la punct, pe ei nu-i deranjează că există lege, sînt niște norme de drept în aceste stat, este Constituția. E o gașcă ce «joacă» interesul unui partid de la guvernare. Atunci cînd la noi sînt proteste, momente dificile în societate, apar ăștia cu provocările lor. Acum vedem că ei nu vor să se supună regulilor de trecere a frontierei, încearcă brutal să-și arate poziția față de ceea ce este Republica Moldova. E foarte bine că grănicerii nu le-au permis să treacă”, a comentat Nicolae Pascaru.

Citește mai mult: https://noi.md/md/politica/actiunile-unionistilor-la-frontiera-cu-moldova-sint-o-provocare-declaratie
Facebook: NOI.md | Odnoklassniki: Noi.Moldova

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole