Aceleaşi feţe la TV ne fac dezbateri despre credinţă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În ultima vreme se discută activ anumite teme importante pentru societate şi pentru poporul nostru. Teme care ţin de credinţa omului, dotarea fiecăruia cu cod-bare similar ca un morcov de pe raftul unui supermarket, controlul excesiv al populaţiei etc.

Ceea ce este interesant este faptul că majoritatea moderatorilor emisiunilor care ţin de o tematică care vizează direct sau indirect credinţa susţin în mod vădit argumentele contra credinţei. La emisiune sînt invitaţi şi reprezentanţi ai bisericii însă de rînd cu fiecare susţinător al bisericii se invită 4-5 indivizi contra bisericii. Aceşti invitaţi anti-biserică se comportă agresiv, atacă oamenii care au credinţă iau în derîdere cărţile sfinte şi mai fac şi alte neghiobii.

Aceasta nu este doar o părere personală fără temei, este deajuns să priviţi emisiunile din ultima vreme care se referă la legea NeoDiscriminare, dezbateri privind adoptarea registrului electronic, privind rolul bisericii în societate etc.

La toate aceste emisiuni vom vedea anumite feţe (la părerea mea feţe homosexulae) de tipul fraţilor bregi care oriunde pleacă urlă ce pot de tare despre spaţiul public, de asemenea Grăsuniţa cu Fonarikul cea care în ultima emisiune şi-a permis a cataloga drept inconştienţi, manipulaţi şi proşti pe creştinii ortodocşi ai Moldovei deoarece aceştia îşi exprimă dezacordul cu prostiile autorităţilor.

Apropo această grăsuniţă cînd deschide gura pe lîngă prostiile care le emite seamănă leit la voce cu renumitul Александр Родионович Бородач, cu RRR-specific doar amintiţi-vă:

Ну и что нам с тобой делать?

Понять и простить.

http://www.youtube.com/watch?v=NhelYBjF9x0

Aceşti formatori de opinii ne învaţă cum să trăim, acest val care după cum a spus poetul ca valul va trece. Dă-le Doamne minte.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole