A doua aniversare a Adevărului şi sinceritatea lui Chirtoacă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aşa cum v-am deprins deja de doi ani încoace, la data de 1 iulie sărbătorim Ziua Internaţională a Adevărului.

Nu este o Zi în care să facem mese rotunde sau conferinţe de presă, să ne adunăm la un frigărui sau la un pahar de vorbă. Ci este, mai degrabă, o Zi în care să spunem doar Adevărul – în familie, la serviciu, cu prietenii, în stradă, etc.

Şi drept exemplu o să vă dau propria persoană. Azi am interacţionat cu cel puţin 50 de persoane şi credeţi-mă, n-am spus măcar o “gogonată”. Am fost şi la frizerie, şi la supermarket şi la Piaţa Centrală, am schimbat câteva microbuze, inclusiv interraionale, dar am evitat să mint măcar o dată.

Şi ştiţi ceva – mă simt extraordinar! Mă bucur că mi-am trecut în propriul calendar o astfel de zi.

Prin urmare, vă îndemn şi pe voi să-mi luaţi exemplul, deşi v-au mai rămas doar câteva ore…))) Sau poate lăsaţi pe la anul?! Sau poate o faceţi în fiecare zi…

Iar, într-un final, vreau să precizez că conform rezultatelor sondajului “cea mai sinceră persoană din Republica Moldova“, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, câştigător este, pentru a doua oară consecutiv, Primarul General de Chişinău, d-l Chirtoacă.

 

P.S. Să ne trăiască cetăţenii sinceri!!!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole