10 persoane pe care doresc să le apostrofez

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Lăsând la o parte legislația, principiile și bunul simț, mă voi conduce după logica de beton a unor ,,personalități marcante” din țara noastră, care susțin agresivitatea în societate.


După ce Sergiu Sârbu a fost bătut de un penal, care este condamnat cu supendare, reacțiile au curs val, unele pozitive, iar altele mai puțin. Anume reacțiile celor care îl susțin pe criminalul Grigorciuc, m-au făcut să-mi amintesc 10 oameni, pe care doresc să-i bat, așa, pentru că ,,merită”.

 1. Vlad Filat! Cred că nu este nevoie de studii superioare pentru a înțelege de ce Filat e primul pe listă. E destul să menționez că el e unul din beneficiarii miliardului furat de la acest popor.
2. Tatăl Mariei Ciobanu! Da, nu pot nici măcar să scriu că pot lovi o femeie, de aceea în listă am pus un părinte, care a crescut și educat un monstru. Poate că nu e vinovat tatăl pentru că Maria este o femeie care distruge familii și susține agresorii, dar dacă ne amintim de logica de beton, atunci își merită locul în listă.
3. Mihai Eminescu! Pare a fi straniu, dar aș da o palmă marelui Eminescu doar pentru faptul că în loc să mă joc afară, trebuia să-i învăț poeziile și să cresc un om educat.
4. Profesorul X! De ce aș da o palmă unui profesor?! Păi anume el a chemat-o pe mama la școală atunci când împreună cu alți colegi, consumam Festival Coffee Amaretto, care conține destul alcool, pentru a adormi niște copii naivi de clasa a 6-a.
5. Mark Zuckerberg! Acest individ merită multă bătaie, cel puțin pentru faptul că mi-a blocat contul de facebook la comanda unor trolli, cărora nu le convine chiar și acest text.
6. Constantin Cheianu! L-aș bate pe Cheianu pentru că nu-mi place capul lui ca oul și pentru că prostește o bună parte din societate, primind salariu din același miliard.
7. Preotul Mihail! Fiind mai mic, adesea frecventam biserica. După o săptămână de post, ajungând la mărturisire, părintele Mihail mi-a zis că trebuie să fac 50 de metanii, care au dus mai apoi la o febră musculară destul de neplăcută.
8. Maia Sandu! Natalia Morari spunea că Maia are ,,coaie”, așa că ea suplinește lista, cel puțin pentru acele școli închise și pentru acei profesori concediați, nemaivorbind de faptul că dânsa era lângă Filat atunci când miliardul se fura.
9. Eduard Rudenco! Rudenco este un avocat slab, dar destul de cunoscut. Este un provocator ordinar, iar atunci când Sergiu Sârbu a fost lovit, acesta a stat într-o parte și a admirat crima lui Grigorciuc… ca mai apoi să apere pe același agresor.
10. Nicolae Josan! Provocator, cloun sau pur și simplu un om care îmi provoacă greață. Are un ecuson, care chipurile demonstrează că e jurnalist, și așa se bagă în suflet pentru a te provoca.


Evident, lista poate fi mult mai mare, însă sensul rămâne același – NU E CORECT SĂ FOLOSEȘTI FORȚA FIZICĂ, INDIFERENT DE CAZ!
Dacă utilizam mușchii la fiecare disconfort, atunci la sigur scriam acest text cu o piatră, tot pe piatră…

P.S. Legislația trebuie să rămână mai presus ca orice cuvânt sau gând.

Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole