Ziua Candidaților! Maia Năstase – cel mai “popular pretendent la tron”!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

A fost dat start-ul campaniei prezidențiale, chiar dacă începe în abia o lună. Oricum, fiecare dintre candidați va fi hiper active. Va devein brust un patriot adevărat. Și, ce este cel mai important pentru distracția noastră, va veni cu un sac de promisiuni c ețin de o viață minunată.

Candidatul supriză din această zi a fost desigur candidatul depistat de Iurie Leancă. Pe pagina sa el a scris – Așa cum ați văzut candidatul unic se numește Maia Năstase, dacă ar fi să facem haz de necaz.

Eu am anunțat de câteva ori că negocierile au fost mimate și nu s-a vrut niciodată candidat unic. Astăzi nu este un candidat unic al opoziției de dreapta pentru că în mod real nu s-a dorit. Tot ce v-au spus Maia Sandu și Andrei Năstase în urmă cu două săptămâni, că vor veni cu candidat de dreapta, a fost doar o demagogie ieftină. Acești oameni nu se pot înțelege dintr-un simplu motiv: unuia nu-i dă voie stăpânul, iar celălalt are nevoie de loc de muncă pentru că stă de câteva luni și nu-și găsește ocupație după ce a plecat din funcția de ministru în guvernul PD-PCRM-PLDM.

Amândoi își joacă acum cartea vieții, au visat prea mult la funcția asta ca să abandoneze. Problema este alta: acești doi oameni care au mințit populația că vor merge cu un candidat unic vor să fie președinte?Ei și-au început drumul spre Președinție cu o mare păcăleală și o bătaie de joc față de oameni. Acum o să vină să vă spună că uite, chiar daca și-au anunțat candidatura, încă pot înainte de vot să se retragă și să vină cu un candidat unic, adică încă o bătaie de joc față de oameni. Acești doi demagogi m-au criticat când am spus că mimează negocierile și azi se vede adevărul. Cred că oamenii pot deja să tragă concluzii importante despre seriozitatea acestor două candidaturi.

Un adevăr, chiar dacă sunt note de supărare. Leancă vroia să fie candida tunic, doar că nu are de ce să se supere. Așa niște vecini îl vor trage la fund chiar și pe Moș Crăciun, nemaivorbind de un simplu ex-premier.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole