Vrem dovezi, nu aberaţii… d-le Mocanu !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Carl Sagan spunea – afirmaţiile extraordinare necesită dovezi extraordinare.

Alaltăieri, neobositulul luptător cu mafia, Mocanu, a mai aruncat o declaraţie neîntemeiată. Neargumentată. Nedovedită. Negândită…

“Câteva sute de militari ruși au sosit în ultimele zile la Tiraspol. Dispunem de informații concludente care indică asupra faptului că majoritatea dintre ei tranzitează teritoriul Republicii Moldova de la Aeroportul Internațional Chișinău spre localitatea Tighina…”.

“Informaţiile concludente” de care dispun Mocanu şi Mişcarea sa, sunt doar despre civilii care sosesc zilnic prin cursele Moscova-Chişinău. În rest, nimic – liste, nume, fotografii…

Da, adică ca un preşedinte de partid, cu doleanţe de accedere în parlament, cu-n trust în spate şi alţi câţiva milionari în culise, este necesar să vii cu dovezi, într-adevăr, concludente.

Dacă ar fi prezentat o listă cu acei pasageri, în dreptul cărora ar figura statutul de militari ruşi, sau ar fi postat câteva fotografii cu aceşti pasageri intrând în Tighina, atunci poate că ar fi fost o doză de credibilitate. Dar aşa, câteva vorbe aruncate spumant, cu tentă de cancan (fără referire la recentul .md), nu fac faţă unui adevărat antimafiot.

Frumos mai scria Eminescu – e uşor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune…

Prin urmare, nu putem constata decât că acest Mocanu, dornic de a mai ieşi o dată la rampă, îndrugă verzi şi uscate. Pe de altă parte, e bine că îşi dă în vileag “pornirile” şi “capacităţile”, pentru că cetăţenii sunt, în ultimă instanţă, cei care hotărăsc de cine are nevoie Republica Moldova.

Iar cu astfel de aberaţii, nu cred că poţi câştiga simpatia şi credibilitatea poporului…

P.S. Comunicatul Poliţiei de frontieră pentru Mocanu – Vă informăm că, în legătură cu situația instabilă din Ucraina, Poliția de Frontieră a iniţiat o serie de acțiuni ce prevăd măsuri speciale de consolidare a controlului la frontieră, precum și măsuri suplimentare de siguranță în zona de frontieră, pentru a preveni și combate diverse forme de activitate ilegală.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole